INDKØBSVOGN RESUME

Kurven er tom

CHECKOUT

  Hjemmebryggeren Til Kassen
  Hjemmebryggeren Vis Kurv
  Hjemmebryggeren Seach
  Hjemmebryggeren Salg Levering

Login

INFORMATION

  Hjemmebryggeren Newsletter
  Hjemmebryggeren Facebook
  Hjemmebryggeren YouTube

Velkommen til Hjemmebryggeren

Tænker du på at starte med ølbrygning? Her kan du se hvordan du kan komme igang med at lave dit eget hjemmebryg.

Ølbrygning er en rigtigt spændende og udfordrende hobby, hvor man kan brygge øl selv eller brygge sammen med vennerne. Ølbrygning startede i Danmark for omkring 3400 år siden og må siges at være noget, der bestemt ikke er gået af mode med tiden, tværtimod.

Ølbrygning kan gøres hele året rundt og der findes mange brygopskrifter på sæsonøl som påskeøl, juleøl, sommerøl osv. Men også på mange forskellige øltyper som Hvede, Ale, ESB og Stout. Mange ølbryggere begynder at eksperimentere med egne ølopskrifter, når de har fået noget erfaring med at brygge øl, men indtil da er det nemt komme i gang med ølbrygningen med vores "All grain kits ". Du kan se det store udvalg ved at vælge det nedenfor.

Jeg kan lære dig at brygge øl på gammeldags manér med malt, humle og gær og tilbyde dig kyndig vejledning hvis du evt. ønsker at starte dit eget lille bryggeri eller bryglaug op. Du har også mulighed for at købe det nødvendige brygudstyr , for at komme godt i gang med ølbrygning. Øl er ikke blot øl og derfor sælger jeg kun de bedste råvarer i form af frisk valset malt, humle og gær og brygudstyr i højeste kvalitet.

Du er velkommen til at kontakte til mig, så kan jeg vejlede dig i forholdt til dit behov.


Med venlig hilsen

Ken Thøgersen
Hjemmebryggeren

 
elite smiley Footerlogo icon home icon mail icon googlemap icon facebook
Tandskovvej 23 - 8600 Silkeborg - Tlf:53 88 04 93 - CVR:29597731
info@hjemmebryggeren.dk - www.hjemmebryggeren.dk