INDKØBSVOGN RESUME

Kurven er tom

CHECKOUT

  Hjemmebryggeren Til Kassen
  Hjemmebryggeren Vis Kurv
  Hjemmebryggeren Seach
  Hjemmebryggeren Salg Levering

Login

INFORMATION

  Hjemmebryggeren Newsletter
  Hjemmebryggeren Facebook
  Hjemmebryggeren YouTube

MALT

Bestil de forskellige malttyper i større mængder 1 kg, 5 kg, 10 kg og 25

Husk at bestille valsning hvis du vil have det, da varen ellers vil blive leveret uvalset.

Hvis du har din egen opskrift, har du mulighed for selv at blande den under kategorien "bland dit eget all-grain kit". Her er det muligt at bestille ned til hele i gram så du undgår spild.

Vi sælger den gode malt fra Castle Malting Company fra Belgien. Det er en af de ældste maltfirmaer i verden, og er kendt for deres utroligt gode kvalitet og innovative produktudvikling. Vi føre de fleste af deres malte, og levere gerne malten til dig valset eller uvalset. Husk at skrive hvis vi skal valse den for dig. Når vi valser malten for dig, bliver det gjort lige inden den bliver sendt, så du får den så frisk det overhovedet kan lade sig gøre.

Desuden sælger vi også ris- havre- og majsflager, samt nogle umaltede korn. Se også vores pris på spraymalt, der kan bruges til gærstartere, men også til at brygge ekstraktøl, eller til at hæve OG hvis en mæskning ikke lige har leveret det forventede resultat.

Har du spørgsmål vil jeg være behjælpelig med vejledning, og kan træffes på tlf. 50 59 04 93 mandag til fredag mellem kl. 8.00 - 17.00. Du kan også stille spørgsmål via mail eller på vores Facebookside.

Alle produkter indeholder allergener, og allergenerne vil være fremhævet med fede typer.

 
elite smiley Footerlogo icon home icon mail icon googlemap icon facebook
Tandskovvej 23 - 8600 Silkeborg - Tlf:53 88 04 93 - CVR:29597731
info@hjemmebryggeren.dk - www.hjemmebryggeren.dk