INDKØBSVOGN RESUME

Kurven er tom

CHECKOUT

  Hjemmebryggeren Til Kassen
  Hjemmebryggeren Vis Kurv
  Hjemmebryggeren Seach
  Hjemmebryggeren Salg Levering

Login

INFORMATION

  Hjemmebryggeren Newsletter
  Hjemmebryggeren Facebook
  Hjemmebryggeren YouTube

BRYGANLÆG

Nu kan du købe det sidste nye Brewster Beacon bryganlæg i forsalg. Så hvis du bestiller det inden 23. Marts 2018 vil du få et gratis all-grain kit med i prisen, og der er selvfølgelig gratis fragt.

Vi sælger Brewster Beacon i 3 varianter

Så er den 4. generation af Danmarks mest solgte bryganlæg færdigudviklet og klar til bestilling på hjemmesiden. Bryganlæggets brygkedel er fremstillet i lækkert højglanspoleret rustfrit stål, med monteret stigrør så man hele tiden kan se hvor meget væske der er i kedlen, og er specielt nyttigt under udmæskningen. Brewster Beacon brygkedel har et justerbart 2500 W varmelegeme, hvor du kan justere wattende.  

Brewster Beacon er med helt ny elektronik til at styre din brygproces med. Anlægget sælges med nydesignet indsatssi med indbygget overløb, så kedlen ikke løber tør, kan hæves i flere step, og der kan uden problemer være 9 kg malt i. Brewster Beacon har en kraftig integreret pumpe, der køre på 230 V. pumpen suger direkte fra bunden, hvor der er et stort bundfilter, som dækker hele bunden af kedlen, så når brygkedlen skal tømmes, er der ingen spild.

Har du spørgsmål vil jeg være behjælpelig med vejledning, og kan træffes på tlf. 50 59 04 93 mandag til fredag mellem kl. 8.00 - 17.00. Du kan også stille spørgsmål via mail eller på vores Facebookside.


BREWSTER BRYGANLÆG
 
elite smiley Footerlogo icon home icon mail icon googlemap icon facebook
Tandskovvej 23 - 8600 Silkeborg - Tlf:53 88 04 93 - CVR:29597731
info@hjemmebryggeren.dk - www.hjemmebryggeren.dk